SBK Skåne

info från distrikt och klubbar

Digitalt medlemsformulär

Äntligen blir det lättare för klubbar att registrera medlemmar. Ett nytt digitalt formulär för medlemsregistrering är lanserat.

Digital registrering av medlemskap
I det nya digitala medlemsformuläret registrerar medlemmen själv sitt medlemskap gällande medlemsformerna ordinarie medlem och ungdomsmedlem. Uppgifterna från formuläret skapar automatiskt en registerpost i Medlem Online, genererar medlemsnummer och skickar en digital avi till medlemmens e-postadress.

Mindre medlemsadministration för lokal- och rasklubbar
Eftersom medlemmen automatiskt registreras i Medlem online slipper klubbar lägga in nya medlemmar manuellt. Eftersom medlemmen får en medlemsavi direkt vid registreringen behöver klubbarna heller inte hantera inbetalningarna för medlemskapet. Betalningen sköts i Medlem online och klubbarna får sina pengar för lokal medlemsavgift via utbetalningar från förbundet.

Vad behöver klubben göra?
Det klubben behöver göra är att länka till det digitala medlemsformuläret på sin hemsida. Gärna på flera ställen, men framför allt på sidan som rör medlemskap.

Sidan ni ska länka till är www.brukshundklubben.se/bli-medlem. Där finns nämligen information om medlemsformer, medlemsavgifter (inte varje lokalklubbs egen avgift) och centrala förmåner. Alltid uppdaterat! Använd gärna bifogad banner till er hemsida, så det blir ännu lättare för medlemmen att hitta.

Medlemsformerna ordinarie medlem och ungdomsmedlem omfattas av formuläret
Till att börja med omfattas registreringarna i formuläret av medlemsformerna ordinarie medlem och ungdomsmedlem. Formuläret kan även ta emot ansökningar till Sveriges hundungdom under förutsättning att de väljer SBK som specialklubb. Familjemedlemmar och utlandsmedlemmar kommer behöva vända sig direkt till klubbarna för medlemskap. På sikt hoppas vi kunna lägga även dessa medlemsformer i formuläret.

Frågor gällande formuläret och medlemskap
Har du frågor kring det nya formuläret eller medlemskap, kontakta Inga-lill Tollstam på förbundskansliets medlemsavdelning. 08-505 875 20 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..


Svenska Brukshundklubben Skånes Distrikt

c/o Kirsten Silow Örnberg, Lövsångaregatan 15, 235 37 VELLINGE

Pg 126173-4 - Org.nr 838202-1080

 

© SBK Skånes distrikt