SBK Skåne

info från distrikt och klubbar

Specialsök

Inbjudan till inofficiell funktionärsutbildning i Specialsök

Vi har haft ett fortsatt ökat intresse för tävlingar i Specialsök, den centrala arbetsgruppen har arbetar vidare mot en som vi hoppas officiell provform och på våra klubbar i Skåne har vi planerat för att under 2019 att genomföra 11 inofficiella tävlingar.

I februari hade vi en funktionärsutbildning som vi nu kommer att följa upp. Utbildningen är även denna gång för medlemmar som vill arrangera inofficiella tävlingar på sin lokalklubb eller hjälpa till på en annan lokalklubbs tävling. Vi har efter önskemål även utökat så den första dagen bjuder vi även in instruktörer i Specialsök. Förkunskap för deltagande är kunskap i Specialsök, som SBK Instruktör eller som funktionär i Specialsök på en inofficiell tävling. Det är inte något krav att ha deltagit på utbildningen i februari.

Vi kommer att vara heldagar på Helsingborg BK och utbildningen är inofficiell.

lördagen den 16 november instruktörer samt tävlingsfunktionärer

söndagen den 24 november tävlingsfunktionärer

Utbildare kommer att vara Thomas Hallkvist, Anders Mårtensson, Stellan Carlsson samt Johan Gullberg som samtliga deltagit i en utbildning arrangerad av den centrala arbetsgruppen. 

Om klubben anmäler olika deltagare till de båda dagarna måste kunskapsöverföringen fungera deltagarna emellan, söndagen den 24 november är inte en repetition av lördagen den 16 november.

Distriktet står för kostnader för utbildare och mat.

All anmälan sker endast via lokalklubben som anmäler sina funktionärer med namn och mailadress till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Det är ett begränsat antal deltagare till två/klubb och platserna fördelas i den turordning som anmälningarna kommer in, senaste anmälan är 16 oktober.

Mer information kommer att skickas ut till deltagarna i god tid före träffarna.

Välkomna

Christina Radeby

för Distriktets Specialsöksgrupp

 


Svenska Brukshundklubben Skånes Distrikt

c/o Klas Widén Villa Clythia, Hököpingevägen 330-4, 235 94 VELLINGE

Pg 126173-4 - Org.nr 838202-1080

 

© SBK Skånes distrikt