Webbnätverket

För sbk skånes webmastrar

NYHETER

Joomla 3.8.8

Är änu en säkerhetsuppdatering.

Joomla 4 är på gång, vad som måste åtgärdas innan, ifall du inte redan gjort det är att se till att du har PHP 7.
4:an kommer att vara en större uppgradering så det kan vara vettigt och vänta innan man gör den på en sajt som är igång. 3:an kommer att vara stödd med uppdateringar en längre tid efter lanseringen av 4:an.

Glöm som vanligt inte vid alla uppdateringar att ta en säkerhetskopia innan, ifall något skulle hända! En billig försäkring.

Nätverket

Denna webbplats är till för i första hand SBK Skånedistriktets webmastrar men så klart har alla medlemmar rätt att använda den. Tanken bakom denna är att vara en plats för hjälp och idéer i arbetet med att sköta klubbens sajt.

Kom med idéer och tips för hur du har löst olika delar på din webbplats. Ställ frågor till andra hur de har löst problem.

En FAQ där kommer fortlöpande lösningar på frågor som är vanliga, oftast med en PDF som visar hur man gör. Kommer förhoppningsvis bli en källa att ösa ur så småningom.

I Forumet kan du ställa frågor som alla kan svara på, säkert finns det någon som har löst det tidigare. Även frågor runt innehåll, vad ska finnas på en bra SBK-sajt t ex.

Under länkar kommer vi efter hand lägga till bra webbplatser med gratistips, både för bilder programmering och hjälp.

 

Skicka in bra tips, med din hjälp kan detta bli en bra webbplats.

Claes

Sammankallande info/IT-gruppen

Besökare

Idag16
Igår28
I veckan16
Månad278
Total fr o m 2013-10-269283

Dina data

  • Din IP-adress 54.161.40.41
  • Webbläsare Unknown
  • Version
  • System Unknown

Inloggade

1
Online

2018-07-23

Cookies tillåter oss att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av cookies Mer information